Ajstrupmosens Thera

Thera er tredje generation af egne tæver, hun er fra 2008, og er hvalp fra andet kuld mellem Noa og Sprigbjerglunds Milton. Hun er en utrolig kælen og opmærksomhedssøgende familiehund med et fantastisk temperament. 
Hun har to førstepræmier og en andenpærmie på mark i ungehunde klasse, to førstepræmier, tre andenpræmier og to tredjepræmier i åbenklasse. Derudover har hun førstepræmie i 3 timers 400 meter Schweiss, bestået vand, slæb og appportering, samt bestået almindelig og udvidet approteringsprøve, hun har bestået ræveslæb, og har very god på udstilling, hvilket betyder at hun fra april 2012 er optaget i avlsregistret.
2013:
D. 13. oktober: Thera var med til DM, hvor hun var med overmiddag, men sluttede lige udenfor placering.
D. 5. oktober: Thera har været med i Vinderklasse, her blev hun 3. vinder og kvalificerede sig til DM.
D. 28. september: Thera har været i Brugsklasse. Her vandt hun 1. præmie

Finn har haft Thera med på jagt i England to gange, første gang i januar 2010 og anden gang i januar 2012, hvor hun har været brugt som schweisshund efter anskudt kronvildt, som hun fandt på fineste vist. Der udover har hun været med på sneppe-, fasan- og kaninjagt, begge gange har hun vist gode stand for både sneppe og fasan.d. 27.maj havde vi Thera på DKK udstilling i Aalborg, hun fik Very Good, da dommeren på dagen målte hende til 55 cm, når hun ellers bliver målt er hun 57 cm.
Lørdag d. 1. juli bestod Thera ræveslæb med 4 point, hvilket betyder, at hun nu er på ruhårsklubbens avlsliste